mario-noghani-mentoring

Mario Noghani -

Grundare till Disobey Academy.


Har du någonsin undrat över livets utmaningar? Varför vissa människor är framgångsrika inom vissa områden och andra inte? Något som du önskar att du också var?

En fråga jag ställde mig när jag fyllde 18 år var: “varför är inte jag det?

Efter drömmen om att bli elitfriidrottare, som krossades när jag var i mina 20’s, kämpade jag länge med att hitta en ny dröm som inspirerade mig på samma sätt. Ända sedan jag var liten har jag alltid drömt stort, velat inspirera och hjälpa andra människor till att följa sin egna drömmar. Anledningen är att när jag växte upp såg jag inte någon i min närhet varken följa sina drömmar eller ta action mot dem. Så i kombination med ett mindset nere på botten, inte riktigt veta vart jag skulle börja eller hur jag skulle gå tillväga så ledde det till...

Mars 2012, dagen innan en tenta 03.21 (som jag absolut inte hade pluggat till) så slog det mig. Jag hade påbörjat ett “normalt” liv och var på god väg att ha allting som definierar “ett bra liv” enligt samhällsnormen. Jag pluggade till ingenjör, hade ett förhållande, jobbade, hade pengar till en lägenhet, umgicks med ‘vänner’, fester & events på helgerna, gym 3 gånger i veckan m.m... Men ändå kände mig helt död på insidan.

Det ledde mig till att ta ett djupt andetag, svälja min stolthet och fråga Världen (läs: google) “what to do with my life”. På sida 3, längst ner på sökmotorn, fann jag en fråga i en random PDF som kom att ändra allt för mig..


Det räckte med en inspirerande fråga för att sätta igång elden jag en gång haft.


Påmind om att det finns så mycket mer att hämta i livet. Insikten om att världen var betydligt större än jag först trott. Perspektivet om att man skapar sin egna verklighet och hur man kan ta stegen för att göra det.

Att det finns så mycket att lära sig. Hur full av möjligheter världen är - bara man är nyfiken och villig att jobba på sitt mentala game.

Från den stunden påbörjades ett långt kapitel i mitt liv där jag valde att satsa på mig själv. Jag valde att gå vänster när många i min närhet gick höger.

Med papper & penna skrev jag ner en lång lista med saker jag var rädd för, ville testa, lära mig mer & vara med om.

Jag gick in med intentionen att börja plocka på mig så många olika färdigheter och erfarenheter som möjligt inom många olika områden, för att få ett ännu större perspektiv. Så istället för att fortsätta mitt “normala liv" så gick jag igenom massvis med, vad många kallar för “crazy, stupid mistakes”, a.k.a lärdomar.

Jag reste över 4 kontinenter, hade 15+ olika jobb, läste 100-tals böcker kring olika områden som filosofi, sociologi, psykologi, fysik, entreprenörskap, historia, neurologi, axiologi m.m..

(Tillsammans med min mentor Dr. John Demartini på middag - ledande i världen på mänskligt beteende)

mario-noghani-mentoring
I flera år dedikerade jag mitt liv till att göra, lära och investera i..

 • mentorer, coacher & psykologer, masterminds..
 • böcker, artiklar, vetenskapliga studier..
 • seminarium, retreats, challenges..
 • konsumera mängder av youtube, dokumentärer och podcasts..

Allt som obsessed för att lära mig mer om alla framgångsrika människor, som älskar vad de gör och inspirerar andra.

Och efter att ha bekantat mig med de mesta när det kommer till mänskligt beteende & potential insåg jag att det handlar om att gå inåt och inte utåt.

Innan jag visste ordet av det så började folk runt omkring fråga mig om hur de skulle handskas med olika livsval, relationer, välmående, mindset.. och det var inte tills en person på min resa sa till mig, “Hey man, thanks for sharing your wisdom, it really changed my life” som det verkligen klickade till för mig.


Jag hade lyckades låsa upp mitt egna geni, bli inspirerad och hjälpa andra att göra samma sak genom att lära ut universella lagar & tidlösa principer.Efter att ha hjälpt 100-tals personer med att "hitta sin grej", med att få en klar vision med handlingsplan, bli mentalt starka och se hur allting är PÅ vägen istället för I vägen i livet så är min fråga till dig..


Är du redo att levla upp?Direkt eller delbetala!

14 000 kr

1-on-1 Personlig Coaching

Awaken Your Genius

För den hungriga individen som vill identifiera och låsa upp sina mentala & emotionella blockeringar för att komma framåt.


Awaken Your Genius programmet gäller följande;


 1. Klarhet kring vart du är och vart du vill gå. Vi kommer identifiera rot-orsakerna som håller dig fast, ändra ditt mind-set som håller dig på nivån du är nu.
 2. Vi går sen över till att jobba med Purpose - ta fram dina sanna värderingar (ditt geni) så att du kan börja jobba mot din mission med en strategisk handlingsplan, expandera din vision och leva med ett syfte där du inte behöver ta semester från ditt liv.


Mitt erbjudande är enkelt:

 • Tillgång till Mental Mastery-kurs
 • Access till DISOBEY Community
 • 6 Coaching sessioner @ 1,5h per session (2ggr månad) + MINST 5h arbete MELLAN sessioner.
 • Sessioner sker över Zoom/Facetime
 • Uppföljning veckovis + mailkontakt/Whatsapp under tiden
 • Tillgång till andra livsförändrande verktyg.