Har du någonsin undrat över livets utmaningar? Varför vissa människor är framgångsrika inom vissa områden och andra inte? Något som du önskar att du också var?

En fråga jag ställde mig när jag fyllde 18 år var: “varför är inte jag det?

Har du någonsin undrat varför du gjort de val du gjort under ditt liv? Kanske har du tänkt att vissa av de valen var misstag, och har det skapat en rädsla hos dig för att göra samma misstag igen?

Några sessioner av coaching kan rädda flera dagar, månader och år av onödigt lidande. Du behöver inte göra allt på egen hand. Tänk dig att gå till gymmet helt själv utan någon som helst kunskap - jämför det med att ta hjälp av en PT.

För att "gå själv" är precis vad majoriteten av människor gör med sitt mentala game som är minst lika viktigt, om inte viktigare...

Hey, Mario här! Mental rådgivare & Grundare till Mental Mastery.


Efter drömmen om att bli elitfriidrottare, som krossades när jag var i mina 20’s, kämpade jag länge med att hitta en ny dröm som inspirerade mig på samma sätt. Ända sedan jag var liten har jag alltid drömt stort, velat inspirera och hjälpa andra människor till att följa sin egna drömmar. Anledningen är att när jag växte upp såg jag inte någon i min närhet varken följa sina drömmar eller ta action mot dem. Så i kombination med ett mindset nere på botten, inte riktigt veta vart jag skulle börja eller hur jag skulle gå tillväga så ledde det till...

Mars 2012, dagen innan en tenta 03.21 (som jag absolut inte hade pluggat till) så slog det mig. Jag hade påbörjat ett “normalt” liv och var på god väg att ha allting som definierar “ett bra liv” enligt samhällsnormen. Jag pluggade till ingenjör, hade ett förhållande, jobbade, hade pengar till en lägenhet, umgicks med ‘vänner’, fester & events på helgerna, gym 3 gånger i veckan m.m... Men ändå kände mig helt död på insidan.

Det ledde mig till att ta ett djupt andetag, svälja min stolthet och fråga Världen (läs: google) “what to do with my life”. På sida 3, längst ner på sökmotorn, fann jag en självhjälps PDF som kom att ändra allt för mig..


Det räckte med en inspirerande fråga för att sätta igång elden jag en gång haft.


Påmind om att det finns så mycket mer att hämta i livet. Insikten om att världen var betydligt större än jag först trott. Perspektivet om att man skapar sin egna verklighet och hur man kan ta stegen för att göra det.

Att det finns så mycket att lära sig. Hur full av möjligheter världen är - bara man är nyfiken och villig att jobba på sitt mentala game.

Från den stunden påbörjades ett långt kapitel i mitt liv där jag valde att satsa på mig själv. Jag valde att gå vänster när många i min närhet gick höger.

Med papper & penna skrev jag ner en lång lista med saker jag var rädd för, ville testa, lära mig mer & vara med om.

Jag gick in med intentionen att börja plocka på mig så många olika färdigheter och erfarenheter som möjligt inom många olika områden, för att få ett ännu större perspektiv. Så istället för att fortsätta mitt “normala liv" så gick jag igenom massvis med, vad många kallar för “crazy, stupid mistakes”, a.k.a lärdomar.

Jag reste över 4 kontinenter, hade 15+ olika jobb, läste 100-tals böcker kring olika områden som filosofi, sociologi, psykologi, fysik, entreprenörskap, historia, neurologi, axiologi m.m..

(Tillsammans med min mentor Dr. John Demartini på middag - ledande i världen på mänskligt beteende)

mario-noghani-coach-gotebrg
I flera år dedikerade jag mitt liv till att göra, lära och investera i..

  • mentorer, coacher & psykologer, masterminds..
  • böcker, artiklar, vetenskapliga studier..
  • seminarium, retreats, challenges..
  • konsumera mängder av youtube, dokumentärer och podcasts..

Allt som obsessed för att lära mig mer om alla framgångsrika människor, som älskar vad de gör och inspirerar andra.

Och efter att ha bekantat mig med de mesta när det kommer till mänskligt beteende & potential insåg jag att det handlar om att gå inåt och inte utåt.

Innan jag visste ordet av det så började folk runt omkring fråga mig om hur de skulle handskas med olika livsval, relationer, välmående, mindset.. och det var inte tills en person på min resa sa till mig, “Hey man, thanks for sharing your wisdom, it really changed my life” som det verkligen klickade till för mig.


Jag hade lyckades låsa upp mitt egna geni, bli inspirerad och hjälpa andra att göra samma sak genom att lära ut universella lagar & tidlösa principer.


Efter att ha hjälpt 100-tals personer med att "hitta sin grej", med att få en klar vision med handlingsplan, bli mentalt starka och se hur allting är PÅ vägen istället för I vägen i livet så är min fråga till dig..

Är du redo att ta handling? Boka din kostnadsfria digitala fika idag för att lära dig mer!

FREE

1:1 Konsultation 30 Min

Fri kostnad!

Hej! Genom att boka in en DIGITAL "SNABB FIKA" går du också med på följande villkor.


Generell information:

Ett intromöte hos Mario Noghani av Disobey AB är ett kostnadsfritt samtal över telefon eller videosamtal. Syftet med samtalet är att coachen och den potentiella klienten ska få en chans att se om ett samarbete känns rätt att inledas. Samtalet bör handla om vilka mål/förändringar som klienten vill uppnå samt ge klienten den information som behövs för att kunna ta ett beslut om coachen skall anlitas.


Avbokning och missade samtal:

Avbokning skall ske senast 24 timmar innan tiden för samtalet. Om detta inte följs så kan det komma att tas ut en avgift på 300 SEK. Om klienten inte hör av sig eller finns tillgänglig vid tidpunkt för mötet så kan en avgift på 300 SEK tas ut. Faktura skickas i båda fallen via Fortnox.